back to top
16.4 C
Belgrade
понедељак, јун 17, 2024

Владан Вукосављевић: У потрази за решењима

Терористичка ОВК "власт" забранила је улазак на КиМ патријарху СПЦ и владикама. Ради се о неопростивој увреди за цео наш народ.

НАЈЧИТАНИЈЕ

Забрањено је и гостовање позоришне представе „Књига о Милутину„, Ненада Јездића.

Са целе територије Косова и Метохије Срби се у тишини масовно и све брже исељавају.

Иза свих ових одлука и околности суштински стоје САД и друге земље тзв. Квинте, наши архинепријатељи у последњих 30 година.

За велики број безразложно похапшених Срба који труну по терористичким казаматима, званична Србија, баш као и режимски и опозициони прозападни медији, не показују скоро никакво интересовање.

Срби на КиМ су у статусу раје из времена отоманске окупације.

Пре свих власт у Србији, хибридни режим с коца и конопца скупљених грамзивих незналица и издајника у покушају, али и неспособна, квислиншка, корумпирана и недорасла прозападна и „патриотска“ опозиција, свака на свој начин, или доприносе српској пропасти на КиМ или је не спречавају.

Неопходни су потпуно нова државна и национална стратегија и јака енергија која ће је спроводити. Нажалост, Србија је практично сасвим под западном окупацијом и у оковима.

Биће нам потребно неко чудо па да преокренемо ствари колико-толико у своју корист. Ипак, чуда се дешавају ако се у њих верује и не одустаје од рада на остварењу заједничких циљева. Свако је ту важан, буквално сваки човек.

Изронити из тамних дубина отровног океана индустрије забаве, медијских лажи и бесмислених гладијаторских спортских игара, један је од предуслова да се заједница ментално фокусира на суштинска питања. То је у оваквом духу времена вероватно и најтежи изазов.

Пише: Владан Вукосављевић

ПРАТИТЕ НАС НА ТЕЛЕГРАМУ!

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Кликса!

НАЈНОВИЈЕ

СУТРА У БЕОГРАДУ ПРВИ СВЕСРПСКИ САБОР „ЈЕДАН НАРОД, ЈЕДАН САБОР – СРБИЈА И СРПСКА“

Према програму, у 9.30 часова у Храму Светог Саве биће одржан молебан за Србију и Републику Српску, саопштено је...

ПРОЧИТАЈТЕ И: