back to top
16.4 C
Belgrade
понедељак, јун 17, 2024

Скоро 20.000 српске деце угостиле су грчке породице током ратног периода у Босни

„Близу 20.000 српске деце угостиле су грчке породице током ратног периода 90-их година у 28 градова и преко 150 општина широм Грчке“, наводи представништво у свом видео трејлеру "Невидљиви хероји".

НАЈЧИТАНИЈЕ

Са сломом европског комунизма 1991. године, Југославија је пала у хаос, где су, на чудан начин, многе конкурентске државе и идеологије заправо сарађивале једна са другом да би се намериле на Србе.

Деца која су доживела страхоте рата, деца једнородитељских породица, деца сирочади којима је потребна помоћ, сви су били удомљени у Грчкој док им је НАТО уништавао домовину.

У Босни, НАТО, Саудијска Арабија, радикални сунитски џихадисти, Иран и Хезболах, сви су међусобно сарађивали да би протерали Србе из њихове домовине и починили масовна зверства.

Завршетком рата у БиХ 1995. године Босна и Херцеговина је настала као независна држава.

Међутим, има слабу централну владу јер је земља подијељена ентитетом Република Српска у којем доминирају Срби и ентитетом Федерације Босне и Херцеговине босанских Муслимана и Хрвата.

Република Српска има представништво у Грчкој.

Представништво Републике Српске у Грчкој објавило је емотивни трејлер дужег видео-снимка који ће бити пуштен о близу 20.000 српске деце која су била домаћин у Грчкој током југословенских ратова 1990-их.

ПРАТИТЕ НАС НА ТЕЛЕГРАМУ!

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Кликса!

ИЗВОРgreekcitytimes
НАЈНОВИЈЕ

СУТРА У БЕОГРАДУ ПРВИ СВЕСРПСКИ САБОР „ЈЕДАН НАРОД, ЈЕДАН САБОР – СРБИЈА И СРПСКА“

Према програму, у 9.30 часова у Храму Светог Саве биће одржан молебан за Србију и Републику Српску, саопштено је...

ПРОЧИТАЈТЕ И: