back to top
16.4 C
Belgrade
понедељак, јун 17, 2024

Да деца са Косова и Метохије први пут иду на море

Хуманитарна организација "Српска солидарност" организује нову акцију у Новом Саду.

НАЈЧИТАНИЈЕ

На купалишту Штранд у Новом Саду 1. јуна биће организован турнир у одбојци на песку, од чијег прихода ће бити организовано путовање деце са Косова и Метохије на море.

Окупљамо се сви заједно да нашу децу – хероје са Косова и Метохије одведемо на море! Наша, сада већ традиционална акција „Море солидарности” има за циљ да бар мало олакша свакодневницу деци са Космета и приушти им оно што свако дете заслужује – одлазак на море са својим другарима! Стога се окупљамо, како бисмо скупили што више средстава за наше мале – велике људе из наше јужне покрајине, наводе из хуманитарне организације „Српска солидарност“.

Сви смо прошли карантин током пандемије корона вируса. Наш народ и наша деца живе у карантину деценијама на Косову и Метохији. Зато позивамо све људе добре воље да се организујете са својим другарима, одиграте одбојку, ко не може да игра, нека дође да се подружимо и тиме на кратко време скренемо мисли нашој деци са Космета и што је најважније од свега, дамо им до знања да нису сами и да мислимо на њих! Видимо се 01.06.2024. на Штранду.

Уколико желите да подржите рад хуманитарне организације „Српска солидарност„, можете то урадити уплатом новчаних средстава на: Жиро рачун: 340-11013053-38

PayPal: srpskasolidarnost@gmail.com

Инструкције за уплате на девизни рачун: Currency tag (EUR,$,RUB…)SWIFT CODE: GIBARS22IBAN: RS35340000001101305338NAME: Srpska solidarnostADDRESS: Beograd, Skerlićeva 12

Рад организације можете помоћи слањем СМС поруке на 1389. Наше мало је некоме много!

ПРАТИТЕ НАС НА ТЕЛЕГРАМУ!

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Кликса!

НАЈНОВИЈЕ

СУТРА У БЕОГРАДУ ПРВИ СВЕСРПСКИ САБОР „ЈЕДАН НАРОД, ЈЕДАН САБОР – СРБИЈА И СРПСКА“

Према програму, у 9.30 часова у Храму Светог Саве биће одржан молебан за Србију и Републику Српску, саопштено је...

ПРОЧИТАЈТЕ И: