back to top
16.4 C
Belgrade
понедељак, јун 17, 2024

МУНИРА СУБАШИЋ (“МАЈКЕ СРЕБРЕНИЦЕ”) ПРОРОКУЈЕ: Ако Бог да за кратко вријеме Европа ће бити више исламска него хришћанска!

Не слијеже се прашина око недавно усвојене срамне Резолуције о Сребреници у Генералној скупштини Уједињених нација.

НАЈЧИТАНИЈЕ

Покровитељи и коспонзори овог беспризорног антисрпског акта који има за циљ жигосање цјелокупног српског народа данима и мјесецима држе слово о томе да без прихватања њихове „истине“ о злочину у Сребреници нема помирења и просперитета у региону тзв. Западног Балкана.

Посебно улогу у жигосању Срба у читавој сребреничкој проблематици има удружење “Мајке Сребренице“ које је својим досадашњим дјеловањем потврдило да се ради о стопроцентном политчком пројекту који за интересе страних сила доприноси дестабилизацији региона и немогућности остваривања сарадње у истом на корист свих народа, пише Борба.

Док у јавности изигравају мученице, а уствари потпирују националну и вјерску нетрпељивост, чланице „Мајки Сребренице“ увећавају иметак и новчанане билансе на својим жиро-рачунима.

Својим нетрпељивим изјавама који превазилазе оквире Балкана посебно се истиче предсједница удружења Мунира Субашић.

Она је у једном од бројних контроверзних јавних иступа изјавила да ће Европа „за кратко вријеме више бити исламска него хришћанска“.

– Европа и свијет не воле ислам, иако, ако Бог да за кратко вријеме Европа ће бити више исламска него хришћанска – поручила је Мунира која ових дана, због подршке Црне Горе Резолуцији у Сребреници, благосиља Милојка Спајића на исти наћин на који је деценијама Мила Ђукановића.

Ова скандалозна и хегемонистичка изјава са елементима џихадизма, наравно није изазвала критике у међународним и регионалним оквирима, јер према етичким скрупилима држава, политичара, аналитичара, медија и НВО који деценијама скупа покушавају Србима наметнути колективну кривицу, Мунира и њене другарице (тј. Муслимани у Босни) се представљају као живи мученици и жртве нечовјечне и ничим изазване српске агресије.

Да ли ће свој став поводом грађанског сукоба у Босни и квалификације злочина у Сребреници промијенити европски моћници, уколико се обистине Мунирина надања, показаће вријеме испред нас.

ПРАТИТЕ НАС НА ТЕЛЕГРАМУ!

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Кликса!

НАЈНОВИЈЕ

СУТРА У БЕОГРАДУ ПРВИ СВЕСРПСКИ САБОР „ЈЕДАН НАРОД, ЈЕДАН САБОР – СРБИЈА И СРПСКА“

Према програму, у 9.30 часова у Храму Светог Саве биће одржан молебан за Србију и Републику Српску, саопштено је...

ПРОЧИТАЈТЕ И: